in

Mäktigaste Smule-duetten på ”Flashlight” vi hört – rysningar utlovas!

smule flashlight 3

Älskar du låten Flashlight? Då kommer du rysa av den här versionen, jag lovar! Mer

En av de absolut mest populära låtarna i appen Smule är Jessie J’s låt ”Flashlight” från ”Pitch Perfect 2” och trots att den är över ett år gammal älskar vi den fortfarande lika mycket. 21-åriga Zendee Rose Tenerefe som ”sjunger tillsammans” med Jessie J i det här klippet har verkligen en helt fantastisk röst och att hon är musikalisk råder det inga tvivel om då hon matchar inspelningen perfekt. Det faktum att Zendee dessutom sitter helt avslappnad med en Elmo-docka i famnen gör att vi älskar det här klippet ännu mer. Efter 2:10 reser sig varenda hår på kroppen, så vrid upp volymen ordentligt.

[adSpace placement=”auto”]

Klippet har sedan det laddades upp i juni 2015 fått 13 miljoner visningar och är alltså bara tre miljoner visningar från virala Tom Bleasbys Smule-duett med Jessie J, som lät såhär:

Toms fantastiska version tog honom ända till Ellen DeGeneres show där han fick han chansen att framföra låten live, men vad som skulle varit ett soloframträdande blev en överraksningsduett med självaste Jessie J och ja, även då blev resultatet fantastiskt. Spana in!