in

Se trailern för ”Livet efter dig” – som vi längtar efter den här filmen!

livetefterdig 3

Äntligen! Boken ”Livet efter dig” blir film, och trailern ser väldigt lovande ut. Fram med näsdukarna, nu kör vi trailertajm! Mer

Romanen ”Livet efter dig” av Jojo Moyes har toppat läslistorna sen den kom ut på svenska i maj 2013. Vi på redaktionen skickade boken mellan oss och fullkomligt slukade den.

”Livet efter dig” handlar om 26-åriga Lou Clark som bor hos sina föräldrar och arbetar på ett café i en brittisk småstad. När caféet tvingas stänga måste Lou hitta ett nytt arbete. Hon får ett jobb som personlig assistent, eller snarare sällskapsdam, åt Will Traynor. Men Lou och Will är så olika varandra två personer kan vara.

Will brukade vara en man med toppjobb som framgångsrik mäklare i London, ständigt omringad av vackra kvinnor och på resande fot till exotiska platser. Tills en motorcykelolycka förändrade allt och gjorde honom helförlamad. Will som förut var så fri är nu beroende av andra för att ens kunna ta sig ur sängen och äta.

[adSpace]

Till en början kommer Lou och Will inte alls överens. Lou tycker att Will är tjurig och elak men eftersom hon behöver en lön biter hon ihop och försöker stå ut. Långsamt lär Lou och Will känna varandra och börjar sakteligen trivas ganska bra ihop. Till och med väldigt bra!

Livetefterdig2

Tills den dagen Lou överhör ett samtal där Wills mamma berättar att Will har bestämt sig för att dö. Will tycker att hans liv är meningslöst och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Han vill åka till en klinik i Schweiz där han kan få hjälp att ta sitt liv. Hans föräldrar har sagt att om inte Will ändrar sig inom sex månader kommer de låta honom göra det.

Lou blir både förbannad och förtvivlad, men bestämmer sig sen för att göra allt för att Will ska ändra sig och vilja fortsätta leva. Men räcker det för att Will ska ändra sig?

Livetefterdig1

I filmen spelas Lou av Emilia Clarke (som även spelar Khaleesi i ”Game of thrones”!) och Will av Sam Claflin. Filmen beräknas ha premiär 17 juni, och vi längtar! Fram med näsdukarna för här är trailern:

[adSpace]

Precis som i boken är Lous outfits färgglada, kreativa och smått fantastiska. Eller vad säger ni om de här?

Prickig kjol! Och bästa accessoaren – blommor!
Lou_outfit

Randig fluffjacka!
Lou_outfit2

Prickig kjol, igen!
Lou_outfit3

Viktigt inzoomning på de här drömmiga skorna <3
Lou_skor