in

Lista: svenska influencers som är störst på Instagram 2019

Sveriges största influencers på Instagram 2019
Källa: Georgia de Lotz / Unsplash

Vilka är Svergies största influencers? Här är listan över de 5 mest inflytelserika personerna på Instagram. Följer du dem? Mer

Kylie Jenner och Selena Gomez toppar den internationella listan över världens största influencers 2019. Men vilka har störst inflytande i Sverige? Marketing-företaget Beatly listar Sveriges 5 största influencers på Instagram under 2019 – och vi kan konstatera att kvinnorna är överlägset störst!

Här är listan över Sveriges största influencers på Instagram 2019

1. Anna Nyström – 8,4 miljoner följare

På Instagram är det Anna Nyström som tar hem priset för den största influencern i Sverige. Anna är en hälso- och fitnessbloggare som, förutom att blogg och instagramma, anordnar retreats runt om i världen.

2. Rachel Brathen – 2,1 miljoner följare

Rachel Brathen driver det populära Instagram-kontot yoga_girl. Hennes flöde handlar om just träningsformen yoga.

3. Linn Löwes – 2,1 miljoner följare

Linn Löwes är en fitnessbloggare med en internationell följarskara. På sin Instagram ger hon sina bästa hälso- och träningstips. Linn har dessutom överlevt cancer och delar med sig av hur den upplevelsen format hennes liv.

4. Kenza Zouiten – 1,9 miljoner följare

Kenza Zouiten behöver knappt en introduktion. Hon har i mer än 10 år drivit en av Sveriges största modebloggar. Förutom bloggen äger hon klädmärket Ivyrevel. Numera för hennes följare även följa hennes liv som mamma till sonen Nikola.

5. Janni Olsson Delér – 1,4 miljoner följare

Janni Olsson Delér är en svensk mode- och resebloggare från Stockholm som just nu bor i Monaco. Instagram är hennes personliga blogg där hon lägger upp bilder från sina resmål. Nu är Janni även mamma – den 19 november 2019 födde hon en son.