in

Lauren Conrads grymma svar på frågan om vilken som är hennes ”favorite position”

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här: Lyssna på fler avsnitt här! Lauren Conrad har gått från realitystjärna till att numera kunna kalla sig kläddesigner, författare och chefredaktör för sin egen livsstilssajt. Hon är en förebild […] Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Lauren Conrad har gått från realitystjärna till att numera kunna kalla sig kläddesigner, författare och chefredaktör för sin egen livsstilssajt. Hon är en förebild för många unga kvinnor och vi älskar hennes svar på en fråga som med ganska stor sannolikhet aldrig hade ställts till en kille.

I en intervju i radio fick hon nämligen frågan ”What’s your favorite position?” och istället för att spä på bilden om sig själv som ett sexobjekt svarade Lauren utan att tveka: CEO, alltså VD.

Och ja, radiointervjun är från förra året, men nu har den fått fart igen!

Källa: upworthy.com