in

Kvinna skrev ett brev till sin cellulit på rumpan – ”Jag har äntligen accepterat dig”

cellulit dragare

Att växa upp med komplex är något som många gör. Nu har PTn Victoria Dariano skrivit ett brev till sitt komplex. Mer

Victoria Dariano är personlig tränare och har länge haft ett specifikt komplex kring sin kropp. En grej som förföljt henne sedan tonåren är hennes cellulit på rumpan, skriver Refinery29. Nu har hon tröttnat på att må dåligt över den, och har istället skrivit ett kärleksbrev till den i en Instagram-post.

”Kära rump-cellulit. Jag kommer ihåg dagen då du dök upp. Jag var 15 år gammal. Sen dess har du haft en enorm negativ inverkan på mitt liv. Sen dess har du fått mig att känna mindre om mig själv. Du har inte bara fått mig att känna mig tjock, utan också ovärdig.”

Dariano forsätter sedan med att skriva om att hennes cellulit på rumpan alltid har påverkat hennes klädval.

”Jag undvek vissa bikinis, och till och med några av mina favoritleggings. Jag kände mig aldrig självsäker i en bikini för att jag trodde att alla stirrade på dig. Jag använde inte mina favoritleggings för att jag trodde alltid att folk stirrade på dig. Långa tröjor var min go-to då det var ett sätt att täcka dig och ha en stund för att kunna slappna av då ingen kunde döma dig.”

Precis som många som har komplex spenderade Dariano mycket tid åt att kolla på det hon inte gillade med sig själv.

”Jag kommer ihåg otaliga timmar av att kolla på dig i spegeln, klämma på dig och undra varför jag hade dig. Jag kommer ihåg att jag grät av att jag var så generad för att andra tjejer jag var vän med inte hade dig. Jag tränade extra hårt i hopp om att du skulle försvinna. Jag åt också bättre i hopp om att du skulle försvinna. Jag övervägde till och med cellulitbehandlingar så att du äntligen kunde försvinna. Men du gjorde aldrig det, har fortfarande inte gjort det. Du tog mycket glädje ifrån mig, du orsakade mycket stress för mig, du gjorde mig osäker och tog ifrån mig mitt självförtroende. Jag kände mig aldrig i form när du alltid var där.”

Nu har Dariano bestämt sig för att acceptera sitt komplex, och det hon skriver kan vi alla lägga på minnet och dra nytta av.

”Jag skriver till dig idag för att berätta att jag äntligen har slutat låta dig vinna. Du kommer inte längre få mig att känna mig ovärdig, inte bra nog eller inte i form på grund av dig. Jag kommer inte längre vara rädd för att bära vissa badkläder eller leggings på grund av dig. Jag kommer inte längre gömma dig. Du är vad du är och jag äntligen kommit till freds med det. Jag har äntligen accepterat dig. När jag reflekterar bakåt på detta inser jag hur dumt det är att ha låtit något så är ytligt få en sån inverkan på mitt liv med det fick det. Jag är glad att jag lyckats komma över detta och jag hoppas att om du har ett liknande problem kommer inse att du också kan och kommer göra det. Låt inte saker med sån obetydlighet ta ifrån dig lycka.”

[adSpace placement=”auto”]

Preach!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss