in

Kvinna klädde ut sig till oönskad dickpic – kostymen är helt genialisk

dickpic dragare

Nästa maskerad-outfit är fixad! Mer

Om du ska gå på en fest med tema ”internet”, vad skulle du klä ut dig till då? Kanske sätta en Instagram-ram runt kroppen och gå runt som en bild med en perfekt caption eller klä ut dig till en rolig meme? Eller så kan du härma geniala Amy som klädde ut sig till en oönskad dickpic. De dyker ju tyvärr ofta upp på ens sociala medier, så man kan ju inte säga att de inte finns på internet direkt.

Det var australienska författaren Clementine Ford som delade en bild på Twitter på hennes vän Amy som klätt ut sig till en oönskad dickpic, skriver Mashable. Kostymen hade en penisformad hatt och en textkonversation hängandes på magen som ledde fram till att killen skickade en dickpic.

Och eftersom det här trots allt är internet var folk snabba med att tweeta tillbaka. En del roligare än andra.

Om du som sagt blir inbjuden på en internet-fest (eller egentligen vilken maskerad som helst) så har du den perfekta kostymen kirrad och klar. Det är ju också enda gången en oönskad dickpic faktiskt är välkommen.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss