in

Kondomer med feministiska budskap och spray mot fuckboys? Ja, tack!

kondom lovability 1

Lovability är det nystartade kondomföretaget som vill bryta stigmat kring att enbart män förväntas ha kondomerna redo i plånkan. Här är de feministiska kondomerna med grymma budskap och snygga förpackningar! *vill ha* Mer

Lovability är online-företaget som säljer kondomer riktade till kvinnor – kvinnor som är redo att ta kontrollen över sina kroppar och sina sexliv. Med kraftfulla slogans som ”Talk feminist to me” och ”Babe with the power” på de söta förpackningarna vill Lovability inte bara uppmuntra tjejer till säkert sex, utan även till att ta makten över sitt sexliv. Grundarna Tiffany Gaines och Claire Courtney märkte att amerikanska kvinnors brist på kondomanvändande påverkade deras hälsa och känsla av kontroll över sina sexliv. Genom att lyssna på dessa kvinnors önskemål kom de fram till att en kondom som kunde bäras säkert och stilfullt i väskan saknades på marknaden.

Så, här är dom; självfallet gjorda av 100 % naturligt latex (för att allt annat känns fel) i fina förpackningar. Nivå på ha–begär? Enorm.

 

 

Självklart säljer dom även en fuck boy repellent. Sånt som är bra att ha i fickan liksom. Enligt Lovability är en fuck boy:

”En mans-identifierad person som använder sig av sexistiskt språk, homofobiska eller rasistiska uttalanden, som deltar i slut-shaming eller liknande. Håll dig borta från kvinnohatare, killar som tror våldtäktsskämt är roliga, t-shirtar med osköna tryck och bro’s som har svårt att ta ett ’nej'”.

 

För den som inte kan få nog säljs förstås allt i ett kit:

Vi säger det med en gif:

 

Läs även:

Whitney hämnades på ett annorlunda vis – anordnade en utställning med oönskade dic pics 

Så förklarar du vad samtycke är – med hjälp av det här pommes–exemplet