in

Klart i natt: Beyonce kommer till Sverige (och vi hänger på låset redan nu)!

bey

Det har varit en fantastisk helg för alla som älskar Beyonce ”Queen B” Knowles. I fredags släppte hon sin nya singel (och video!) ”Formation”, i natt uppträdde hon med Coldplay på Super Bowl – och därefter släppte hon bomben. Hon drar på sin första världsturné på tre år – och Sverige finns med bland datumen. Mer

För alla som orkade hålla sig vakna i natt så fick de se självaste Queen B som gästartist där hon uppträdde med Coldplay (och Bruno Mars som andra gäst) i Super Bowls halftime show. Men det var inte bara själva showen som var fantastisk för alla fans som orkade hålla sig uppe – direkt efter att strålkastarna hade slocknat annonserade Bey att hon skulle ut på världsturné igen – och Sverige är en av platserna hon spelar på. Det är den första turnén sedan ”Mrs Carter Tour” som besökte Stockholm för tre år sedan.

Även den här turnén kommer besöka Stockholm och datumet att boka upp redan nu är den 26 juli. Biljetterna släpps nästa måndag, den 15 februari. Så då gäller det att vara snabb då intresset är sjukt högt redan nu (Beys hemsida kraschade i natt på grund av överbelastning! Nu fungerar den dock igen)

Missade du hennes – och Coldplays uppträdande i natt på Super Bowl? Känn ingen ångest. Här kan du se det från början till slut. Det är SÅ bra!

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!