in

Det här frieriet tar priset som det bästa någonsin (vi lovar!!!)

double proposal

Jessa Gillaspie och Becky McCabes frierivideo blev snabbt viral — vilket inte är så konstigt. Parets frieri är något utöver det vanliga och det största beviset på att själsfränder finns! Mer

Paret var på Memphis Zoo när de bestämde sig för att ta en bild tillsammans framför ingången. Becky McCabe går ner på knä men hinner knappt ställa frågan “Will you marry me?” innan hennes flickvän Jessa Gillaspie börjar skratta och rota i sin väska, som hon i sin tur plockar fram en ring från! Paret hade alltså planerat exakt samma frieri till varandra? Hur mycket själsfränder är man då om man till och med har samma dag, tid och plats inplanerat för varandras frieri?

Jessa och Becky träffades på universitetet och hade sin första dejt på Memphis Zoo under en festival. Till USAToday berättar Becky att de kändes som de va helt rätt läge att fria när de skulle tillbaka till Zoot två år efter första dejten. Becky bjöd med alla kompisar som varit med på samma plats för två år sedan för att återskapa samma minne och hon berättar att det tagit tre veckor att planera.

Jessa däremot hade haft ringen med sig ett tag för att vänta in rätt läge, och då ville hon spontant kunna ta fram ringen för när de kändes rätt i hjärtat. Som det också blev framför Memphis Zoo!

Frieriet har spritt sig över världen otroligt fort vilket är något Jessa är tacksam för:

— Vi hade ingen aning att den här videon skulle få sån spridning! Men jag är överlycklig för allt jag någonsin önskat är att Becky och hela världen ska veta hur mycket jag älskar henne, säger Jessa i sin text under videon på Facebook.
Som att inte frieriet var nog har paret en fantastisk hashtag till sitt bröllop som är #McBabe efter Becky som heter McCabe i efternamn och vi önskar all lycka till det fina paret!


Här kan du se frieriet, var beredd för tårar!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!