in

Japans första dam låtsades att hon inte kunde engelska för att slippa prata med Trump

abe trump dragare

Vi och internet älskar henne. Mer

Vid detta årets G20-middag hamnade president Donald Trump bredvid Japans första dam Akie Abe, men det blev en väldigt tyst middag för de båda. Det är nämligen möjligt att Abe låtsades att hon inte kunde prata engelska för att slippa ha en konversation med Trump och herregud vad vi önskar att detta är sant.

Teorin poppade upp på internet efter att The New York Times publicerade en intervju med Trump då han berättade att han placerades bredvid Abe på G20-middagen, som höll på i nästan två timmar, och att hon inte pratar ett ord engelska. Inte ens ”hello”, sa han.

Det här är vad man kallar fake news.

Folk på Twitter var nämligen väldigt snabba med att påpeka att Abe visst pratar engelska. Hon har till och med hållit långa tal på engelska.

 

Vi kan ju inte veta säkert varför Abe inte pratade med Trump, men vi och hela internet hoppas att det var för att hon helt enkelt inte ville prata med presidenten. Twitter är ganska övertygade om det faktiskt.

[adSpace placement=”auto”]

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss