in

”Invisible box” är en ny challenge på *internet* – skulle du lyckas?

osynlig lada

Det här är typ en omöjlig challenge. Mer

Ariel Olivar, en high school-cheerleader, laddade upp en video på sin Twitter och den fick stor spridning. Videon blev snabbt viral och har nu 130 000 retweets. Vad Olivar gör? Kliver över en OSYNLIG låda.

Wtf?! Hon och en vän spelade även in en till video där vännen ”sparkar undan” den osynliga lådan. Och visst ser det sjukt verkligt ut?

Eftersom det här är tiden där sociala medier rule the world var folk såklart snabba med att hoppa på den nya utmaningen. Och flera lyckades riktigt bra.

Andra lyckades lite mindre bra.

Vad är det man gör då? Jo, föreställ dig att det finns en låda framför dig, hur stor väljer du själv. Klappa på lådan med handen två gånger, genom att göra det lurar man hjärnan att det faktiskt finns någonting där. Sedan ska man kliva över lådan. Låter väl relativt enkelt, eller? Nja, sjukt svårt. Vi på redaktionen har inte lyckats än i alla fall.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss