in

Instagrammaren gjorde en riktigt viktig poäng om kroppsuppfattning

instagram kroppsuppfattning dragare

Instagrammaren Louise Aubrey hoppas att vi alla ska sluta vara så självkritiska. Mer

Att jobba mot en bra relation till sin kropp är lättare sagt än gjort, och att behålla en bra relation med sin kropp är något man måste jobba med hela tiden. Det vet även den franska fitness-instagrammaren Louise Aubrey.

Louise lade upp en bild på sin Instagram som visade två identiska foton på henne bredvid varandra. På ena fotot stod det ”vad du ser”, och på det andra fotot stod det ”vad jag ser”.

På den första bilden pekar pilar dit det står ”stort leende”, ”långa ben” och ”stark rumpa”. På den andra bilden står det ”stor näsa”, ”ryggfett” och ”celluliter”. 

”Trots att jag pushar för att älska sig själv och jag verkligen gjort framsteg när det kommer till att acceptera mig själv, så är det någonting jag verkligen kämpar med: bilder. När jag ser en bild av mig är det första som fångar mitt öga mina BRISTER”, skrev Louise och fortsatte:

”Jag ser alltid det som är fel. ’För nära’. ’Min näsa ser för stor ut’. ’Mina ben är för vita’. ’Jag ser hemsk ut’. Men jag kollar inte på andra personers brister när jag ser en bild på någon annan. Tvärtom så tenderar jag att fokusera på deras tillgångar.”

Louise frågar sig själv och sina följare varför man inte gör detsamma med sig själv.

”Vi behöver verkligen lära oss att inte vara så hårda mot oss själva. Det är inte hälsosamt. Jag kommer jobba på det, det hoppas jag att ni också kommer göra.”

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss