in

Instagram släpper fem nya filter

instagram

Nu kan du göra dina selfies ännu snyggare! I dag släpper nämligen Instagram fem nya filter i den nya versionen av appen. Vi välkomnar härmed Slumber, Crema, Ludwig, Aden och Perpetua in i filterfamiljen!

Mer

Senast Instagrams filterfamilj fick tillökning var 2012 då ”Willow” och ”Mayfair” dök upp och nu är det äntligen dags igen. I pressreleasen för de fem nya filtren som släpps i dag skriver Instagram att det skett en enorm utveckling inom den mobila fotovärlden sedan 2012. Mobilkamerornas kvalitet har förbättrats avsevärt och vi lägger dessutom ner mer och mer tid på redigering av varje enskilt foto – något som Instagram tagit hänsyn till i utvecklingen av de nya filtren. Filtren sägs vara inspirerade av fotokonsten, modet samt designen i den globala Instagram-communityn.

Vi tycker att de nya filtren är riktigt, riktigt snygga! Vad tycker du? Vilken är din favorit bland de nya filtren?

Slumber

slumber

 

Crema

crema

 

Ludwig

ludwig

 

Aden

aden

 

Perpetua

perpetua

 

I och med den nya releasen har även flera av appens funktioner förbättrats. Nu kan du se hur din bild kommer att se ut med det valda filtret – INNAN du redigerat bilden. Varje filterikon visar nu nämligen ett suddigt utkast av hur din bild kommer att se ut med det valda filtret.

 

instagram2

 

Instagram har även designat en ny funktion som ska göra det lättare för dig att hålla ordning på dina favoritfilter. Genom att klicka på ikonen ”Manage Filters” kan du nu välja i vilken ordning dina filter ska dyka upp. Du kan nu alltså ställa in så att dina absoluta favoritfilter, som du använder allra mest, dyker upp först. Vi hurrar för den här funktionen som kommer att hjälpa oss att spara tid när vi nu slipper scrolla igenom hela flödet för att nå fram till ”Valencia”.

 

instagram3

 

Bilder från: Instagram

 

ylva