in

Inez speciella skisstatueringar är unika och älskade – och vi vill ha en nu!

tatueringar

Inez är tatueraren som tänker utanför boxen. Det som för många kan ses som ofärdiga verk, ser hon som perfektion. Därför tatuerar hon skisser – och resultatet är magiskt. Mer

Inez Janiak är en polsk tatuerare som specialiserat sig på en viss typ av tatueringar: skisser i svart bläck. Och folk älskar henne och hennes tatueringar! Idag har hon över 60 000 följare på Instagram (@ineepine – spana in fler verk där) och varje gång hon lägger upp en ny tatuering översköljs hon av lovord.
Hon gör mest skisser av djur och natur och hennes verk är verkligen originella. Här är några exempel, vilken är din favorit?
  1. Rosen?
2. Räven?
3. Nallen?
 

Ett foto publicerat av Inez Janiak (@ineepine)

4. Den här coola kvinnan?
5. Balettdansösen?
6. Fjärilen?
[adSpace] 7. Rosetten?
8. Fickuren?
9. Kronhjorten?
10. Pandan?
11. Katten?
12. Marionetten?
Här är några fler inspirationsbilder för dig som går i tatueringstankar: Oklyschiga texttaueringar Tatueringar för alla som älskar havet Tattoos för alla som älskar Harry Potter Fina minitatueringar Perfekta syskontatueringar Och tatueringar för alla som älskar att resa

Prenumerera på MysMejlet – Sveriges mysigaste månadsmejl

* Obligatoriska fält
Genom att välja ”ja” godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt VeckoRevyns personuppgiftspolicy.
Genom att godkänna accepterar du att vår plattform Mailchimp behandlar din data.Du hittar mer information om Mailchimp här.