in

Deras vackra hyllnings-cover till Avicii blev viral: ”Vi ville tacka Tim”

avicci without you cover

Nicolai Kjellberg och Philip Tillströms cover på Aviciis hitlåt Without You blev viral och vi förstår varför — den är fantastisk! Mer

Sedan 2014 har musikduon Nicolai Kjellberg och Philip Tillström publicerat både covers och egen musik under namnet Heart & Colors. Deras mest populära cover just nu är på Tim Berglings hitlåt Without You, som egentligen publicerades redan förra året i samband med albumsläppet. När den tragiska nyheten om att Tim ”Avicii” Bergling lämnat oss ville Nicolai och Philip, som så många andra, göra något för att hedra honom. De publicerade covern på nytt på deras populära facebooksida, där den snabbt har nått över en halv miljon visningar.

Den hjärtskärande tolkningen av den redan vackra låten blir svår att inte beröras av, och textraderna “I gotta learn how to love without you” hugger tag i en efter vetskapen om Tim “Avicii” Berglings bortgång.

– Vi ville tacka Tim för det avtryck han lämnat hos oss och hos så många andra människor runtom i världen, säger duon och fortsätter:

– Han har varit delaktig i många fina minnen och händelser från tonåren fram tills nu, det är något som vi tror andra kan relatera till.

Nicolai och Philip berättar att många har vänt sig till dem för att skriva av sig om sin sorg och sina upplevelser av Aviciis musik så att deras Facebook-sida blivit som ett forum för att bearbeta Tims bortgång tillsammans.

– Hans bortgång har påverkat oerhört många, däribland oss och att kunna bearbeta det tillsammans känns fint och meningsfullt, avslutar Heart & Colors.

Killarna avslöjar att ny musik är påväg redan till mitten av maj, men tills dess kan vi njuta av deras fantastiskt fina cover av Without You här nedan!

Just nu får du ett lyxigt kit från Estelle & Thild när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Följ oss på Instagram för inspiration, skratt,

nyheter och tävlingar!