in

Hurraaaa! Harry Potter-böckerna får en fortsättning

harrypotter

Bästa beskedet denna mulna torsdag, Harry Potter gör comeback i form av en åttonde bok från J.K. Rowling. Och du behöver inte vänta i en evighet till boksläppet. Mer

Lystring alla Potterheads! I juli kommer den en ny Harry Potter-bok för alla som väntat, hoppats och längtat efter att få veta hur det gick för Harry Potter efter ”Harry Potter och dödsrelikerna” som kom ut 2007.

Från början var det tänkt att ”Harry Potter and the Cursed Child” endast skulle gå upp på teaterscenen med premiär i London den 30 juli, men nu kommer den även släppas som bok på Harry Potters födelsedag den 31 juli.

hp
Källa: pottermore.com

Boken tar vid där det hela slutade, 19 år efter slagit vid Hogwarts där Harry nu är gift med Ginny Weasley och är pappa till tre barn.

I ett utkast från pressmeddelandet står det:

”Det var alltid svårt att vara Harry Potter och det är inte mycket lättare nu när han överarbetad anställd på Trolldomsministeriet, är gift och har tre barn i skolåldern.

Medan Harry brottas med det förflutna som vägrar att stanna där det egentligen hör hemma, måste hans yngste son Albus kämpa med vikten av familjearvet som han aldrig ville ha.”

Visst blir man otroligt nyfiken? Vi vill ha boken nu GENAST!

Älskar du Harry Potter mer än allt annat? Då kanske det här kan intressera:

LÄS MER:

Drömdejten för alla Harry Potter-fans – nu kan du fira Alla hjärtans dag på Hogwarts!

17 magiska Harry Potter-tatueringar som vi mugglare vill ha på kroppen nu!

Harry Potters hyllning till sin döde lärare – läs Daniel Radcliffes ord efter ”Snapes” död här

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!