in

HURRA! Molly Sandén och Frans till final i lördagens Mello-tävling

mello2

Under lördagen gick den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2016 av stapeln. Konkurrensen var tuff, men de som till slut tog sig direkt till final var Molly Sandén och Frans. Mer

Molly Sandén med låten ”Youniverse” startade som sjua i veckans tävling tog sig till final.

Även Frans med låten ”If I were sorry” tog sig vidare.

 

Andra chansen i Melodifestivalen 2016

Till andra chansen gick Panetoz och Dolly Style. Nästa lördag har de chansen att ta sig vidare till final. Men de kommer ha hård konkurrens.

Sedan tidigare har Samir & Viktor, Molly Pettersson Hammar, Isa, SaRaha, Boris René och Albin & Mattias klara för Andra chansen som i år går av stapeln i Halmstad.

I andra chansen kommer två bidrag i taget att mötas i dueller. Därefter kommer ett bidrag från varje duell att vinna och därmed gå vidare till den stora finalen. Det är alltså totalt fyra artister som kommer att gå vidare.

[adSpace]

Finalen i Melodifestivalen 2016

Finalen i årets Melodifestivalen kommer för fjärde året i rad hållas i Friends Arena i Stockholm. Hittills är följande artister klara: Ace Wilder, Robin Bengtsson, Oscar Zia, Lisa Ajax, Wiktoria och David Lindgren. Och efter lördagens deltävling har allts även x och x anslutit sig till det stjärnspäckade startfältet.

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och gilla VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!