in

Hurra! Häagen-Dazs lanserar äntligen glassen vi väntat på

haagen dasz mejerifri

Håll i er – detta är en nyhet som kommer göra många av oss väldigt glada. Framförallt dig som är laktosintolerant eller mjölkallergiker. Perfekt till sommaren lanserar nu Häagen-Dazs mejerifri glass – i hela fyra olika smaker!

Mer

Att leva ett mejerifritt liv är inte alltid helt enkelt. Det är mycket man får tacka nej till och avstå från, men nu kan även du som är laktosintolerant eller mjölkallergiker få njuta av Häagen-Dazs.

För inte allt för länge sedan lanserade glassföretaget Ben & Jerry mejerifria alternativ till sina konsumenter och Häagen-Dazs är inte alltför sena på att haka på. Lagom till sommaren har de nu lanserat fyra olika mejerifria alternativ. På sin hemsida skriver Häagen-Dazs:

– Medan de flesta mejerifria alternativ börjar med att man ersätter med soja, mandel- eller cashewmjölk, börjar varje smak i vår nya samling med en kärningrediens som är riktiga bitar av belgisk choklad, riktigt jordnötssmör eller äkta kokoskräm. Resultatet? Riktiga smaker utan mejeriprodukter med en mjukare konsistens och en äkta smak som lyser igenom.

Enligt Wellandgood.com kommer den här idén ifrån sidan Change.org, som samlat in 1087 signaturer för mejerifria alternativ från Häagen-Dazs. Häagen-Dazs lyssnade på sina konsumenter och gjorde deras ord till sin lag. Så vilka är de nya smakerna?

 

Chocolate salted fudge truffle

Belgisk choklad blandad med virvlar av salt fudge och bitar av fudge tryffel

Peanut butter chocolate fudge

Jordnötssmör med chokladfudge blandad med krämig jordnötssmör med virvlar av chokladfudge

Mocha chocolate cookie

Kaffe och belgisk choklad blandad med virvlar av kakbitar och bitar av chokladkakor

Coconut caramel

Krämig kokosnöt blandad med bitar av kola

Låter inte helt fel, eller hur? Nu väntar vi och håller tummarna för att smakerna lanserar i Sverige inom kort!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss