in

Hon klär ut sig till alla Disney-prinsessor och resultatet är magiskt

disneyprinsessor

Franska Ophélie Veret förvandlar sig till alla Disneyprinsessor och vi säger bara goooals! Mer

Hur många gånger önskade man att man var en Disneyprinsessa när man var liten? Jämt! Ophélie Veret lever ut barndomsdrömmarna åt oss alla.

I cosplay-världen är Veret känd som lily on the moon. Hon har klätt ut sig till de flesta Disneyprinsessor och gör nästan alla sina kostymer för hand.

Här är Veret som isdrottningen Elsa, såklart.

Och som bokmalen Belle.

Veret började med cosplay 2009, och hennes allra första kostym var Bo Peep från Toy Story. Ni vet hon i rosa-vit klänning som vallade får.

– När jag var tonåring var jag väldigt blyg och osäker på mig själv. Cosplay hjälpte mig genom de tuffa åren, och varje Disneyprinsessa har hjälpt mig att bli en bättre person, säger Veret till Cosmopolitan.

Veret har också nailat Rapunzel-looken.

Och Anastasia, innan hon kom på att hon var en prinsessa.

Undrar om det ändå gömmer sig ett par glasskor under Askunge-klänningen?

– Innan jag tar på mig en kostym kollar jag alltid på filmen innan för att fördjupa mig i deras personlighet, säger Veret. Hon berättar också att hon älskar att se barns reaktion när hon klätt ut sig.

– De frågar en massa frågor och vill inte lämna mig!

Veret har gjort Ariel med ben…

… och som sjöjungfru!

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss