in

Lizzie har beskrivits som världens fulaste kvinna, men folk kunde in ha mer fel (se hennes inspirerande comeback i den här videon!)

lizzie

Dagens Youttube-tips från VR-redaktionen är den fantastiska Lizzie Velasquez korta inpirationsdragning! Se den här videon!

Mer

Lizzie Velasquez, 25, är en av två personer i hela världen (vad man känner till) som har en sjukdom som hindrar henne från att gå upp i vikt. Som om inte skolan var tuff nog för Lizzie utsattes hon även för viral mobbing i en Youtube-video där hon beskrevs som världens fulaste kvinna.Videon sågs av fyra miljoner personer och bland kommentarererna bad vissa till och med henne att ta livet av sig.

fff lizzie velasquez1

Men Lizzie lät sig inte tryckas ner. Se hennes inspirerande föreläsning i den här videon om hur vi borde definera oss själva och hur hon lyckats med allt hon drömt om trots alla hinder.

Den här videon är rolig, inspirerande och en viktig påminnelse om att utseende och sociala medier-konton aldrig kan mäta sig med sann karaktär, mod och viljestyrka. Se och dela!

Källa: elitedaily.com