in

Hon gick ut i snöstormen i BIKINI – hennes statement borde alla ta del av

snostorm dragare

När det är snöstorm ute, eller bara inte är typ över 20 grader varmt och sol, skulle vi aldrig tänka på att gå ut i bikini. Men Leah Stanley tänkte annorlunda. Mer

På flera ställen i USA förra veckan var det snöstorm och de flesta stannade nog inne och typ värmde sig under filtar. Men Leah Stanley från Vermont trotsade snöstormen och gick ut i bikini (!).

I sin caption skriver Stanley bland annat så här:

”Jag satte precis på mig den här bikinin och trotsade stormen, ungefär som när jag börjar känna mig nere. Jag kryper inte ihop och låter mina dumma tankar ta över, jag möter dem. Jag tänker på varför jag får de tankarna och vad jag kan göra för att ändra dem! Jag kan verkligen inte ändra stormen, men jag kan omfamna den, som jag gör med den här bikinin!”.

Dagen efter postade Stanley en bild till.

Under bilden skriver hon bland annat:

”Samhället måste kolla över sina kroppsideal, för HALLÅ vi är alla vackra på vårt egna sätt! Vi alla har en strandkropp, vi kan bära shorts, crop tops eller VAD SOM HELST!”

Stanley berättade för Yahoo Style att hon tog fotona för att hon kände sig lite orolig inför bikinisäsongen.

”Alla har en ’bikinikropp’ och borde se fram emot badsäsongen.”

PREACH!

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss