in

Hon får blommor av sin avlidne man varje födelsedag – här är verklighetens ”PS. I love you”

Verklighetens Ps. I love you

Minns ni filmen ”PS. I Love You” som fick våra tårar att rulla ner för kinderna? Nu har en liknande historia utspelat sig – på riktigt! Det här är så himla fint. Mer

Hilary Swank och Gerard Butler gjorde huvudrollerna i den hyllande Hollywood-filmen ”PS. I Love You” där de spelar ett lyckligt par som är upp över öronen förälskade i varandra. Dock dröjer det inte länge förrän Gerards karaktär drabbas av en hjärntumör och avlider. Kort därefter, när Swanks karaktär fyller år får hon en tårta och ett meddelande från sin framlidne make. Det visar sig vara det första av flera meddelanden, där alla avslutas med P.S. I Love You, som han har ordnat att de levereras till henne efter hans död.

Nu har historien tagit form på riktigt. En kvinna vid namn Kayla Miller i West Virginia i USA har en kollega som är änka, men som fortfarande får blommor från sin make.

Dog för två år sedan – PS. I Love You

Kayla Miller har lagt upp en post på Facebook och i meddelandet kan man läsa:
”Jag får vara med och bevittna en verklig P.S. I Love You-historia. De här blommorna kom till jobbet i dag, till en kvinna jag jobbar med. De är från hennes man, som dog för två år sedan. Varje högtid och födelsedag sedan han dog, har hon fått blommor, presenter och smycken från honom.

Innan han dog planerade han allt det här för henne så att hon inte skulle känna sig ensam på de här dagarna som det skulle vara svårast att vara ifrån varandra på. Jag delar det här inte bara för att det är fantastiskt och för att det värmer mitt hjärta, utan också för att visa tjejer att äkta kärlek finns.

Du behöver inte nöja dig med någon bara för att du tror att ingen annan kommer att älska dig. Du behöver inte stå ut med att bli bedragen eller att någon ljuger för dig, eller att bli kränkt. Du är ett pris som kan vinnas, och det finns någon där ute som kommer att älska dig för evigt, till och med efter livet.

Jag hoppas att det här lyser upp din dag, och PS. I Love You.”

kayla
Bildkälla: Facebook.

Visst blir man alldeles varm i hjärtat?

Har du inte sett filmen? Då har du något att göra i helgen. Förbered dig på gråtfest! Här är trailern till PS. I Love You som gick upp på bio 2007.

Av: Pearl Åkesson och Lisa Eriksson .