in

Herregud – nu finns det en prosecco-julkalender

prosecco dragare

Chokladkalender i all ära – men den här slår allt. Mer

Under ett par år när jag och min bror var små gjorde mamma och pappa i ordning en adventskalender med små, små paket. Det var inga stora grejer, kanske färgkritor eller ett litet gosedjur. Jag tänker att en prosecco-kalender är motsvarigheten till en leksakskalender för barn. Ja, om man gillar prosecco då såklart (men vem gör inte det?!).

Om du inte längtar till jul och vintern redan nu så kan prosecco-kalendern få dig att längta efter snö och tomtar lite mer i alla fall. Bakom varje lucka i kalendern gömmer det sig nämligen en 20 cl flaska med olika bubbliga drycker, bland annat Prosecco, cava, bubblig pinot noir och rosé från Italien, Spanien och Australien, skriver Cosmopolitan.

prosecco
Bildkälla: The Pip Stop

Och eftersom alla vet att lucka 24 alltid är lite bättre än alla andra så gömmer det sig en flaska av Laurent-Perrier Champagne i denna kalendern man kan få njuta av när julafton kommer.

Prosecco-kalendern blir din för cirka 1 300 kronor och du hittar den på The Pip Stop. Tyvärr shippar de inte till Sverige men om du har någon vän i England får du snällt be att låna deras adress!

Skål och god jul!

leo

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Nr5_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss