in

Hennes budskap om skönhet är något vi ALLA behöver en påminnelse om

akne

Klyschan ”Det är insidan som räknas” stämmer verkligen så himla bra. Och det behöver vi alla påminnas om ibland. Mer

I en värld där filter och Photoshop används flitigt är det lätt att glömma bort att många inte alls #wokeuplikethis när de postar sin senaste selife. Vi har alla små skavanker vi kanske helst vill bli av med, men det är också viktigt att komma ihåg att de sakerna inte definierar vilka vi är – och komma ihåg att vi är vackra precis som vi är.

Fotografen Hailey Wait har akne, något många mår dåligt av. Och det är precis därför vi behöver sådana som Wait, för att påminna oss om att det inte är akne som gör oss mindre attraktiva.

I en tweet postade Wait en selfie och skrev ”En påminnelse om att akne inte gör dig ful. Ett hjärta fullt av hat gör det”.

Waits kraftfulla mening fick genomslag, och togs emot positivt av hennes följare. Hon postade sedan samma foto på hennes Instagram och skrev så här.

”Jag vill bara tacka er alla. Sedan jag har blivit mer öppen kring min hy, har SÅ MÅNGA av er öppnat upp er för mig och berättat om era egna problem, och jag vill säga att jag verkligen är berörd och otroligt tacksam för att få stöd av så många människor. Jag har hört era historier och sett fler och fler av er embracea er själva för den ni är, och för mig, är det den finaste saken i hela världen. Du är inte felfri, det är inte jag heller. Ingen av oss är det, och du behöver inte vara felfri för att bli älskad och accepterad som människa. Vi har alla imperfektioner och vi är alla kapabla till stora saker utöver våra utseenden.”

Det är alltid bra att få en påminnelse om att det faktiskt inte är vår utseende som räknas, även om samhället gärna fortsätter tro det. Och vi kan faktiskt göra precis vad vi vill, bara vi kämpar för det.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram snap folj oss