in

Helen om sina värsta spökupplevelser (den om sjukhuset ger oss rysningar!)

Varning. Det här klippet ses med fördel inte om du är rädd för spöken och sitter ensam hemma… Mer

Nyhet! Missa inte Horoskoppodden, där vi berättar för Sveriges härligaste profiler vilka de egentligen är med hjälp av astrologi! Lyssna på senaste avsnittet och prenumerera här:

Lyssna på fler avsnitt här!

Finns det något bättre än att lyssna till kompisars egna erfarenheter av besök från andra sidan? Spöken, gengångare, vålnader – alltså åh, det är så spännande!

I det här klippet berättar vår egen beautybloggare Helen om sina värsta spökupplevelser, både i lägenheter där hon bott, hemma hos andra och på ställen hon jobbat. Klippet har snart 200 000 visningar på Youtube och det är inte så konstigt. Helen berättar så detaljerat att håren reser sig på armarna vid flera tillfällen (lyssna extra noga när hon beskriver vad som hände när hon städade på en läkarmottagning). Om du inte trodde på spöken förut kommer du antagligen att omvärdera din tro efter att du sett det här.

Jag såg det här klippet ensam hemma igår kväll och erhm, ja, vad kan jag säga förutom att jag var tvungen att ha en lampa tänd när jag skulle sova efteråt… Se det på egen risk alltså! ? ?