in

Hashtaggen #TheySaid vill skapa en dialog kring body shaming (SÅ viktigt!)

theysaid dragare

Att bli body shamead händer de flesta, oavsett hur man ser ut. Sally Bergesen startade hashtaggen #TheySaid och hoppas på att få folk att känna sig starkare genom att dela med sig av det som de fått höra om sin kropp. Mer

Med ett försök i att öppna upp och skapa en dialog kring body shaming startade Sally Bergesen, grundare och VD för träningsklädesföretaget Oiselle, hashtaggen #TheySaid. Hon uppmuntrar folk att twittra om en gång då de har blivit body shameade, skriver Refinery29. Hon startade genom att berätta om sin egen första gång som hon blev body shamead. Bergesen skriver att hon var tolv år och fick höra av sin pappa att ”om du fortsätter äta sådär kommer du se ut som en butterball”.

Hashtaggen spred sig snabbt och och folk twittrar om när de blivit body shameade för att vara tjocka, smala, om hur de äter, att de inte ser ut på ett visst sätt osv osv. Vissa har fått kommentarer från familj och vänner, medan andra fått kommentarer från främlingar.

[adSpace placement=”auto”]

[adSpace placement=”auto”]

Har du blivit body shamead någon gång? Dela med dig i vårt kommentarsfält på Facebook eller använd dig av hashtaggen #TheySaid på Twitter.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss