in

Här svarar ”Fifty”-skådisarna på privata frågor (och ja, det kommer två filmer till!!!)

jamie2

Vi vet inte alls mycket om dem privat, men nu svarar Jamie Dornan och Dakota Johnson på en massa personliga frågor i en filmad intervju med Glamour. (Dessutom säger han plötsligt ett ord på svenska!). Samtidigt står det klart att det kommer två uppföljare – ”Fifty”-peppen har aldrig varit större!

Mer

Kanske inte helt otippat med tanke på trycket inför den första filmen, men nu är det officiellt att Jamie Dornan, som spelar Christian Grey, och Dakota Johnson, som gestaltar Anastasia Steele, kommer att spela in väldigt många fler heta scener ihop, skriver Huffington Post.

I fredags bekräftade filmens regissör Sam Taylor-Johnsson att det kommer två uppföljare baserat på bästsäljarböckerna, då han tillsammans med skådespelarna gästade ett fan-event på New Yorks Ziegfeld Theatre. Universal Pictures har dock ännu inte kommenterat uttalandet.

I väntan på premiären kan du gotta dig i att lära känna skådespelarna lite mer – kolla in klippet ovan! Där ombeds bland annat Jamie att säga ett ord på ett annat språk än engelska, och han väljer då ett ord på svenska…

 

1