in

Här överraskas läraren av sina gamla elever – hennes reaktion är det finaste vi sett

Vi har alla en lärare som under skolgången betydde lite extra mycket. Någon som såg en, peppade och hjälpte till. Tröstade och lyssnade under en period då man var ganska bräcklig och försökte finna sig själv. Mer

Om du kunde, skulle du vilja träffa just den läraren igen och tacka?

Det var precis det Ms. Watsons gamla elever bestämde sig för att göra.

En hel klass som hade Ms. Watson som körlärare från 2004 och framåt fick i en kampanj som Kleenex anordnat möjlighet att träffa sin lärare och tacka henne.

Ms. Watsons elev Peter berättar i en intervju med Kleenex att han aldrig fått berätta för sin lärare hur viktig hon har varit för honom och hans kommande yrkesliv.

En annan elev, Adam, säger att han vet att Ms. Watson är sjuk och därför vill berätta för henne att han älskar henne och att hon ska fortsätta kämpa.

Ms. Watson kommer till skolan i tron om att hon ska på en lärarintervju. Helt oförberedd på vad som komma skall går hon in i korridoren och ser plötsligt en av sina gamla elever, Peter, stå och sjunga ”Amazing grace”.

Därefter kommer en till elev in och börjar sjunga. Och en till. En till. Och en till.

Tillslut står hela klassen från 2004 och sjunger för sin favoritlärare. Och hennes reaktion? Ja, precis så underbar som man tänker sig. Försök att inte gråta!

Visst grät du? Vi tänkte väl det.

Och visst sitter du och tänker på dina gamla lärare just nu? Japp, vi med!

Så varför inte gråta och tänka lite till?

[adSpace]

För några veckor sedan blev en annan lärarvideo viral. I den ser man hur en lärare överraskas med en tårta på sin födelsedag.

Veckan innan har han berättat för sina elever att han inte har fått en tårta på sin födelsedag på tio år. Något som berörde eleverna och gjorde att de bestämde sig för att ”klart som fasen vi ska göra en tårta till honom!”

När läraren kommer in och ser tårtan, presenterna och ballonger tar han sig för huvudet och samtidigt brister eleverna ut i sång.

Gråtfest:

Men den här videon är nästan ännu mer gråtvarning på. Här tar en skola hjälp av internetundret ”Kid President” för att överraska Mrs. Flexer, en lågstadielärare som ska gå i pension.

En morgon samlas hennes nuvarande elever och gamla elever i hennes klassrum för att hylla henne. En av personerna som är där var till och med elev i den första klassen som Mrs. Flexer undervisade.

[adSpace]

När Mrs. Flexer kommer in i klassrummet blir hon helt stum. Det tar flera sekunder innan hon ens kan prata. Tänk att bli så glad och överraskad! Och oj, vad fint att få veta att man varit så viktig för sina elever.

Åhhh!

Vill du se mer sånt här? Gör som 40 000 andra och följ VeckoRevyn på Facebook så missar du inget!