in

Här gör Harry Styles Carpool Karaoke – och vi DÖR för honom

harry styles carpool karoke

Harry Styles + James Corden = LOVE. Mer

Att Harry Styles har talang visste vi redan. Att han har skitsnygga kläder, sjunger bra och är rolig visste vi också. Men han plockar verkligen fram sitt bästa av allt i det senaste avsnittet av det populära inslaget Carpool Karaoke, som är en del av The Late Late Show with James Corden.

Förutom att sjunga sina egna Sign of the Times, Sweet Creature och Kiwi, bjöd Harry Styles också på skönsång till låtar som Outkasts Hey Ya och duetten Endless Love som gjorts av Diana Ross och Lionel Richie.

I det korta klippet, som vi redan vet kommer bli viralernas viral, hinner Harry och James också med ett antal klädbyten och snack om Harrys kärlek för romantiska komedier. De kör även lite klassiska repliker från Titanic och Notting Hill, och vi blir inte förvånade om vi får se Harry på vita duken inom en snar framtid.

Själv har jag alltid haft en soft spot för Harry Styles, men den är numera GIGANTISK. Om det inte vore för att jag ska gifta mig nästa vecka är det mycket möjligt att jag skulle säga upp mig från mitt jobb och spendera resten av mitt liv med att få Harry Styles att bli kär i mig. Och ja, jag tror ni kommer känna likadant efter att ha sett det här:

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss