in

Har du sådana här gropar i ryggslutet? Då ska du spana in det här!

venus gropar

Groparna i ryggslutet är inte bara en utseendegrej, de fyller en funktion och sägs vara kopplade till din sexuella njutning! Mer

Ta dig en titt i spegeln, har du två små gropar i svanken, ovanför svanskotan, då ska du läsa vidare!

Groparna vid svanken kallas Venusgropar efter skönhetens gudinna Venus i den romerska mytologin och sägs indikera ett sprakande sexliv. Jo, du läste rätt. De små groparna ska nämligen göra det enklare att komma vid sexuell stimulans. Varför? Jo, de små groparna bidrar nämligen till ökad cirkulation runt bäckenet och det i sin tur sägs hjälpa orgasmer på traven.

Tidningen Cosmopolitan refererar i en artikel om Venusgropar till en användare på Reddit som undrar om det är normalt för tjejer att komma bara genom att man trycker på dem.

I tråden på Reddit skriver han följande: ”Jag hånglade med min tjej häromkvällen och hon fick orgasm bara genom att jag tryckte på en av groparna i hennes ländrygg. Och det har skett vid upprepade tillfällen, jag har lyckats med detta fem eller sex gånger (okej, vi fattar, du är bra på att trycka i groparna!) och hon fejkar inte. Har någon annan erfarenhet av en sådan reaktion? Har någon en förklaring?”

Vi kan bara hålla med Cosmo här, sluta fråga så mycket grabben och fortsätt trycka istället.

Dessvärre så är Venusgropar inget du kan träna dig till utan sitter där bäckenbenen möts och där finns inga muskler. Men kom ihåg, orgasmer hänger självklart inte enbart på Venusgroparna. Det är vi flera på redaktionen som kan intyga!