in

Här är videon som visar hur Disney-filmerna har utvecklats från 1937 till idag

16959619122_01e7ec7d14_b

Tänker du att Disney-filmerna på 30-talet var fula? Tänk om! Mer

Älskar du Disney? Då kommer du älska den här videon gjord av filmproducenten Bora Barraso. I den har han klippt ihop över 45 olika Disney-filmer från 1937 och framåt.

I den snabba, men SÅ fina videon får vi bland annat se klipp från Snövit och de sju dvärgarna från 1937, Askungen från 1950 och Trassel från 2010. Visst är kvaliten bättre nu och animationerna coolare, men fram till dess att Disney började datoranimera sina filmer under 2000-talet så ser de flesta faktiskt väldigt lika ut.

Filmerna från 30-talet och framåt håller verkligen i kvalitet och det är riktigt coolt att se! Och ja, vi blev lite röda av den här filmen – plötsligt kommer man på hur sjukt många underbara Disney-filmer det faktiskt finns ❤️

 

Om du är ett stort Disney-fan (duh, klart du är!) ska du verkligen kolla in det här talet också, där systrarna Sarah och Naomi håller ett Disney-inspirerat tal på sin systers bröllopsdag.

Du kanske också är nyfiken på hur det hade sett ut om du var vän med Disney-karaktärerna på Facebook? Väldigt roligt, det kan vi avslöja!

Och sist men inte minst: drömmer du om att sälja in en idé till Disney i framtiden? Då kan det vara bra att läsa den här artikeln: Det finns tre saker som är totalt förbjudna i Disney-filmer – kan du gissa vilka?