in

Här är VeckoRevyns 9 nya bloggare – wohooo!

bloggare dragare

Vi är så glada att äntligen få berätta att nio grymma influencers knyts till oss på VeckoRevyn! Mer

Från och med idag kommer Michaela Hamilton, Andrea Hedenstedt, Mathilda Lunqvist, Moa Rönnbäck,  Olivia Hageus, MadebyW som drivs av Vendela och Vanessa Laukkanen, Ellinor Bjurström och Pillerpodden, som drivs av Emma Westas Rödin och Siri Strand finnas på Veckorevyn.com. Den 1 juni kommer även Ellen Färnström börja blogga hos oss.

– Vi är så otroligt glada över att några av Sveriges absolut bästa influencers vill bli en del av Sveriges bästa tidning och sajt för unga kvinnor.  Våra läsare kommer få ta del av ännu mer grymt material, säger Irena Pozar, chefredaktör för Veckorevyn.com.

Förutom att se våra nya bloggare här på Veckorevyn.com och i våra sociala medier kommer ni också få se dem i magasinet VeckoRevyn!

– Vi märker ett stort intresse från influencers att även synas i printmedia. Och eftersom VeckoRevyn består av både magasin och digitala plattformar är det här en perfekt match för alla parter, säger Emelie Lindblom Carlsson, ansvarig redaktör på VeckoRevyn.

Under de senaste månaderna har vi på Veckorevyn.com drivit kampanjer så som #stoppasnopparna och #alskadehatateppiller, vi har också startat plattformen Röster så att just ni, våra läsare, kan få era röster hörda. Det här är ännu en satsning från oss, och våra influencers kommer kunna vara med oss hela vägen.

– Jag älskar hur VeckoRevyn dagligen lyfter och peppar unga kvinnor och på så sätt skapar gemenskap och girl power, säger Andrea Hedenstedt om varför hon nu väljer att börja blogga för VeckoRevyn.

Andrea Hedenstedt driver också tillsammans med sin bästa vän, Mathilda Lundqvist, den populära podden ”Mathilda och Andrea”.

– De här tjejerna är mångsysslare och kan göra allt från att skriva krönikor till att driva kampanjer, göra videos och podda. Det är precis så medievärlden ser ut idag och vi ser stor potential i vårt samarbete, säger Irena Pozar.

Framåt kommer ännu fler influencers att presenteras och börja blogga för Veckorevyn.com.

Klicka på namnen för att komma till bloggarna!

Michela Hamilton
Andrea Hedenstedt
Mathilda Lundqvist
Moa Rönnbäck
MadebyW
Ellinor Bjurström
Pillerpodden
Olivia Hageus
Ellen Färnström

Är ni lika peppade som vi är?! 🙂

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Skärmavbild 2017-04-28 kl. 8.48.31 fm

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss