in

Här är trailern till Baywatch-filmen – och vi skrattar ihjäl oss!

baywatch dragare

Kultserien Baywatch återuppstår nästa år i filmversion, och i huvudrollerna ser vi Zac Efron och Dwayne Johnson. Nämnde vi att de går runt shirtless? Mer

Den 12 maj har filmen Baywatch biopremiär, och nu är trailern här! Vi får se hunkarna Zac Eftron i rollen som Matt Brody och Dwayne Johnson i rollen som Mitch Buchanan. Johnson utsågs också nyligen till världens sexigaste man.

I filmen försöker Matt och Mitch bli livvakter, men stöter på ett antal hinder på vägen. Vad som är bäst? Att de går runt barbröstade såklart.

Se hela trailern nedan. Vi skrattade högt på kontoret när vi såg den!

Zac Efron blev känd som Troy Bolton i Disney Channels High School Musical och dess två uppföljare. Dubbeltalangen som både skådespelar och sjunger spelade sedan rollen som Link Larkin i musikalfilmen Hairspray. Han har också huvudrollen Logan Thibault i filmatiseringen av Nicholas Sparks bok The Lucky One.

Dwayne Johnson aka The Rock har spelat i bland annat Fast & Furious-filmerna, Empire State och ger röst till karaktären Maui i i nya Disneyfilmen Moana som har premiär i februari 2017.