in

Här är Skönheten & Odjuret-dockan som ser ut EXAKT som Justin Bieber?!

belledocka dragare

Skönheten & Odjuret har premiär 17 mars och vi längtar ihjäl oss! Men, så länge kan vi lugna oss med att titta på denna Belle-docka. Som inte liknar Emma Watson ALLS. Vad hände där?! Mer

Vi längtar SÅ mycket tills den hypade filmen Skönheten & Odjuret, med Emma Watson och Dan Stevens i huvudrollerna som Belle och Odjuret, äntligen har premiär. Men för stunden kan vi beställa hem en Belle-docka – som ser ut precis som Justin Bieber i en gul balklänning. VA?

Dockan, som ska likna Emma Watson (tror vi?), är gjord av Disneys egen merchandise-företag men just denna version säljs på J.C. Penny som en ”mindre glamorös” version av Belle-dockan.

Det var läraren William Herrington som först tog fotot efter att ha sett dockan i butik.

”De flesta av film-kollektions dockorna är inte 100 procent lika de skådespelare de porträtterar, men de har ofta definierade drag. Jag vet inte vad som hände med denna dockan, men alla likheter med Emma har flugit ut ur fönstret! Dockan ser nästan inte alls ut som den talangfulla, vackra kvinnan den ska porträttera”, sa Herrington till Mashable.

Några Twitter-användare tyckte dock att Belle-dockan liknade Lord Farquaad från Shrek också, vilket vi inte riiiktigt håller med om.

Vem tycker du dockan liknar? Emma Watson, Justin Bieber eller Lord Farquaad?