in

Här är Skam-scenen med Isak och Even som vi aldrig fick se

isak even ny scen

Har du sett klart säsong tre av Skam? Då är nog din saknad efter huvudkaraktärerna Isak och Even STOR. Men vi har något som kan sätta lite plåster på såren! Mer

OBS! Artikeln innehåller spoilers från säsong tre.

Det har gått några veckor sedan sista avsnittet på säsong tre sändes och vi saknar ihjäl oss efter våra Skam-favoriter. Isak och Even satte många fan-hjärtan i brand och olika forum på internet är fyllda av teorier, kärlek och längtan efter de två turturduvorna.

Om ryktena stämmer så kommer Skam säsong fyra att handla om Vilde eller Sana, och vi kommer därmed inte att se lika mycket av Isak och Even. Det suger, ja, även om vi är sjukt pepp på att följa andra personer i nästa säsong.

Men om du, precis som vi, inte kan få nog av Isak och Even, aka Evak, så kommer här en liten present från Skam-skaparen Julie Andem.

På nyårsdagen la hon upp en bild på Instagram och skrev:

”Nyttårshilsen fra et parallelt univers. Ønsker alle det beste for 2017”

På bilden kan man läsa en scen från säsong tre, en scen som aldrig spelades in eller klipptes bort. I den har Even och Isak en konversation på nyårsnatten. Se pratar om slipsar, kärlek och önskningar för 2017 och vi önskar verkligen vi hade kunnat få se den spelas, men vi får nöja oss med manuset. Enjoy:

 

Nyttårshilsen fra et parallelt univers. Ønsker alle det beste for 2017

Ett foto publicerat av julieandem (@julieandem)

Du har väl inte missat att göra våra Skam-quiz? (klicka på bilderna för att komma till quizen)

skam quiz

 

skam quiz dejta

 

skam quiz