in

Här är plagget alla som alltid fryser bara måste ha

frysa vinter

Går du alltid runt och fryser på vintern? Då kanske du vill gå runt i en stor, stickad strumpa. Mer

Om du lämnat dina gamla one piece-dagar bakom dig, och inte känner för att klä på dig fem olika lager kläder för att hålla dig varm i vinter så har vi hittat en toppengrej!

Bulgariska märket Dukyana har nämligen skapat en enorm strumpa/scarf/tröja, som täcker dig från topp till då. Plagget heter ”Chunky mohair tube scarf” och kommer definitivt göra de kalla månaderna så mycket mysigare.

dukyana filt
Bildkälla: Dukyana

Den varma stickade tubscarfen kommer ju göra det lättare att klä på sig på morgonen, och snacka om att det skulle vara mysigt att jobba hela dagen i en filt. Fast i och med att den saknar armar kanske den är bäst för hemmamys ändå.

Vissa användare av scarfen har dock inte helt köpt konceptet. Några har tyckt att designen inte är helt praktisk för att gå långa avstånd, och andra har sagt att den ser ganska formlös ut, skriver Cosmopolitan UK. Eh, med andra ord ganska givna grejer.

Just nu verkar det inte som om Dukyana shippar sina stora tubscarfs till Sverige, men om du har en snäll släkting i USA kanske hen kan beställa den åt dig. Priset är dock lite mindre roligt, cirka 2 400 kronor får du betala för scarfen.

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumerera på VeckoRevyn. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

gigi hadid pren smink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss