in

Här är klippet som får oss att säga ”naaaaaaw!” – och vilja bli kära NU

extra tuggummi reklam kärkek

Tuggummi, är det så romantiskt? Ja, tydligen. I alla fall om man ska tro en reklamfilm som gjorts av tuggumiföretaget Extra. Den får oss nämligen att smälta – bokstavligt talat. Mer

Den kärleksfulla reklamfilm har i skrivandets stund fått över 18 miljoner sidvisningar (!!!) på Youtube. I filmen ser man hur två tonåringar som går på samma skola börjar titta på varandra. Det utvecklas sedan till en flirt och blir så småningom en magisk kärlekshistoria.

De går igenom tonårstiden, bråk, ihopflyttning och ett distansförhållande. Och hela tiden finns Extra-tuggummin närvarande.

[adSpace placement=”auto”]

I slutet av filmen går tjejen in i en lokal och möts av en överraskning. På väggarna hänger alla tuggummipapper från deras förhållanden och på dem är små teckningar ritade. Teckningar som föreställer olika saker de har gått igenom tillsammans – och som vi som tittare fått se i reklamfilmen.

Samtidigt som vi som tittare får följa parets kärlekshistoria spelas en vacker cover av låten ”Can’t help falling in love with you” (som att vi inte redan var rörda nog!!!).

Om den här fina reklamfilmen kommer få oss att köpa mer tuggummi är oklart, men att den gav oss en riktigt härlig känsla i magen är det ingen tvekan om.

Reklamfilmen har även fått rejält med spridning på Facebook. Där har över två miljoner tittat på filmen och den har delats 31 000 gånger. Många har berörts och kommentarerna fortsätter hagla in. Här är några av dem:

”Fan, jag började gråta över en jäkla tuggimmireklam. Hjälp, haha”

”Det här borde bli en film!”

”Det här är det sötaste någonsin”

Och många av de som gillade filmen verkar ha uppskattat låten extra mycket. Lyssna på den här: