in

Här är julens bästa hack – så slår du in dina julklappar på 30 sekunder!

julklapp present inslagning

Julafton innebär mängder julklappar att ordna och engagemanget sjunker ofta ikapp med att stressnivån ökar för varje paket som slås in. I juletider är därför hacks som detta guld värda och vi delar förstås med oss av de tipsen vi har. Läs vidare för att lära dig hur du slår in ett supersnyggt paket på 30 sekunder! Mer

Visst är det mysigt att slå in den där första klappen? Med omsorg väljer du ut ett fint omslagspapper och lägger sedan så mycket tid och pill som det behövs för att få ihop ett snygg inslag. Men efter ett par inslagningar, när du kommer till julklapp fyra, sju, åtta och tio, sjunker tålamodet ihop med paketens turordning.

Visst vore det då skönt att kunna ett sådant där grymt hack som gör julförberedelserna lite enklare, trevligare och smidigare? Tur att Japan finns!

Internet blev förbluffat över denna video på en butiksanställd man som slår in ett paket på två röda:

Presentinslagningen i videon går dock väldigt fort och det är nog få som hänger med. YouTubern BeatTheBush bestämde sig därför för att göra en detaljerad video där han förklarar metoden (som med lite övning blir din största räddare i julstressen!)

Du kan tacka oss senare!

Läs även:

Julklappstips till hela familjen: 35 presenter som kommer göra succé på julafton

Första advent-situationerna alla julälskare känner igen sig i

Här är första klippet från årets julkalender – snacka om juliga Harry Potter-vibbar ❤️

Årets julklapp 2016 avslöjad – och den är sjukt cool