in

Här är handduken vi längtat efter – håller tuttsvetten i schack

tata towel

Aldrig mer tuttsvett (eller ja, i alla fall inte när man har den här uppfinningen på sig!) Mer

Sommaren i all ära, men med den kommer för många också tuttsvetten. När du ska fixa dig, laga mat, städa eller bara njuta av lite netflix en chill så tenderar svetten att börja droppa ned mot magen. Störigt, tycker många – men nu finns det en lösning och den stavas ”Ta-ta towel”. Det är precis vad det låter som: en slags BH-handduk som håller upp brösten samtidigt som den absorberar eventuell svett.

Skärmavbild 2017-08-10 kl. 13.35.18

Erin Robertson, geniet bakom uppfinningen, kom på idén när hon gjorde sig iordning för en dejt. Hon hade precis duschat och börjat göra sig iordning när svetten började rinna. Hennes AC var trasig och utanför stekte solen. Vad hon än gjorde fortsatte svetten rinna. Hon tänkte då att det ju MÅSTE ju finnas ett sätt att hindra svettdropparna från att rinna ner på magen.

Samma natt fick hon en idé: en handduk som håller upp brösten. Idag säljer hon dem online och har fått grym feedback från kvinnor med svettiga bröst. Idag går det att köpa ta-ta towel för bröst i storlek C till H.

Sugen?

 

 

 

 

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:


Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss