in

Här är Fifty Shades Darker-scenen som har fått fansen att gå bananas

fifty shades darker

Fifty Shades Darker fortsätter att teasa inför premiären den 10 februari, och det nya klippet som har släppts har fått folk att bli tokiga. Mer

Nu är det inte långt kvar till premiären av Fifty Shades Darker, en av många efterlängtad uppföljning på succén Fifty Shades of Grey. Hittills har vi fått se en teaser-trailer och två hela trailers för filmen, men i helgen släpptes en hel scen – och den går i klassisk Fifty Shades-maner.

I scenen, som verkligen är sjukt barnförbjuden, ber Christian Grey Ana att ta av sina trosor när de sitter och äter middag på en restaurang. Ana gör som han säger och vi ser snart ett par svarta spetstrosor (vad annars liksom…) glida ner på marken. Scenen fortsätter sedan in i en hiss där det blir minst sagt hett, trots att hissen är fylld med andra människor.

Den här scenen kommer inte direkt få alla Fifty Shade-fans där ute att längta mindre, det kan vi lova!

Här kan du se de trailers som släppts hittills:


Den tredje filmen i Fifty Shades-serien heter Fifty Shades Freed och kommer ut i februari 2018. Filmen är redan inspelad, men Jamie Dornan har sagt nej till en fjärde film.

– Jag har gjort Fifty Shades för evigt nu. Jag går vidare väldigt snabbt i mina tankar.

Förutom rollen som Mr Grey har Jamie Dornan också spelat i filmer som Marie Antoinette och Robin Hood: Origins, som inte kommit ut än. Han är också aktuell i serien The Fall där han spelar rollen som seriemördaren Paul Spector.

Dakota Johnson har spelat i filmer som How to Be Single och 21 Jump Street. Om hennes roll som Anastasia Steel säger hon såhär.

– Jag är stolt över filmen. Jag håller inte med dem som tycker att Ana är svag. Jag tycker faktiskt att hon är starkare än vad han är. Allting hon gör är hennes val. Och om jag kan vara en förespråkare för att kvinnor ska få göra vad de vill med sina kroppar och inte skämmas för vad de vill ha, då är det bra.