in

Här är den genialiska lösningen som ska stoppa par från att bråka på IKEA

ikea dragare

Ett ställe där många par är oense på är IKEA, men nu har ett geni kommit på ett sätt att stoppa de ökända IKEA-bråken! Mer

Om du verkligen vill testa hur starkt ditt och din partners förhållande är så är det bara åka till IKEA. Om ni kommer igenom tallrikarna, de oändligt många lamporna, alla tråkiga bord samt doftljusen, som någon av er vill köpa typ femtio stycken av men som den andra bestämt säger nej till för att ni redan har ett helt lager hemma, (vilket är sant men vem kan någonsin ha för många doftljus hemma?) och om ni kommer ut ur varuhuset och fortfarande känner för att sätta er i samma bil tillsammans – GRATTIS! Ert förhållande kommer klara av vad som helst.

Men för alla andra par som börjar bråka redan vid besticken (really? Kom ni inte längre än så?) och definitivt aldrig kommer kunna bestämma hur hård eller mjuk säng de vill ha så skriver Distractify om internet-komikern Jeff Wysaski som nu har satt upp ”relationship savings”-station på IKEA i Burbank, Kalifornien. Stationerna ska rädda alla förhållanden som utsätts för den svåra utmaningen att ta sig igenom alla IKEA-labyrinter innan man hinner göra slut.

1

Hur smart?!

2

3

INGEN kan vara arg när man ser en liten valp i en mugg.

puppy

Wysaski tog också fasta på Frost-febern som aldrig verkar försvinna.

4

5

Alla vet ju att såpbubblor gör allting bättre!

6

Ni väntar vi bara på att detta ska komma till Sverige också!

[adSpace placement=”manual”]

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss