in

Här är bikinibilderna som borde vara standard i alla reklamer

aerie dragare

Bikinimärket Aerie har till sin senaste kollektion valt att inte använda sig av modeller, utan av helt ”vanliga” kvinnor. Mer

Veckorevyn har tidigare skrivit om att Aerie, som är modemärket American Eagles underklädes- och bikinikollektion, inte marknadsförs med photoshopade och retuscherade bilder. Nu har företaget tagit ytterligare ett steg – och vi älskar dem ännu mer!

För sin vårkampanj som visar upp kollektionen ”Happy Swim” har de valt bort att använda professionella modeller till fördel för ”vanliga” kvinnor i sociala medier. Hur bra?! De uppmuntrar alla som har en bikini eller baddräkt från märket att posta på Instagram med hashtaggen #AerieREAL, skriver Hellogiggles. Även på företagets hemsida verkar det som om att modellerna är oretuscherade.

Det är andra året som American Eagle gör sin kampanj ”Love the Swim You’re In”, och förutom att marknadsföra sina produkter samlar kampanjen också in pengar till National Eating Disorders Association. Det innebär att varje foto som taggas med #AerieREAL bidrar med att företaget donerar en dollar till organisationen (upp till 10 000 dollar)!

Nu finns det en massa härliga bilder på grymma brudar som delar med sig av sina #AerieREAL bilder på Instagram, där de verkligen visar att alla kroppar ÄR bikinikroppar!

[adSpace placement=”auto”]

[adSpace placement=”auto”]

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss