in

Här är allt vi vet om Skam säsong 4

å kan du se säsong 4 av skam i sverige med vpn

Skam säsong 4 kan komma när som helst och vi har sammanställt all info om den nya säsongen. Mer

Skaparna bakom Skam är fortsatt tysta kring när säsong 4 har premiär – eller ja, de är egentligen tysta när det gäller allt som har med Skam att göra. Nu när det första klippet från säsong 4 läckt ut blir det hela ÄNNU mer spännande. Hemlighetsmakeriet är frustrerande, vi vill liksom veta ALLT nu. Vem handlar säsong 4 om? Vilka kommer bli ihop? Vilken låt kommer att bli största hiten? Är Even kvar i serien? AHHH! Så många frågor, så få svar. MEN! Veckorevyn.com har sammanställt de rykten och fakta som vi vet än så länge i ett försök att stilla vårt eget och ert Skam-begär!

Psst.. Gör vårt QUIZ: Vilket Skam-ord passar dig bäst?

När kommer Skam säsong 4?

Exakt datum är inte satt, men det är sedan tidigare bekräftat att säsong 4 av Skam kommer att börja sändas våren 2017. Mars räknas som en vårmånad, så det skulle ju faktiskt kunna hända när som helst! Skam säsong 2, som var den senaste ”vårsäsongen”, hade premiär redan i början av februari 2016. Då hade i och för sig en trailer släppts månader innan och huvudrollen redan avslöjats.

Stilla ditt Skam-begär med en Skam-tröja! Vad sägs om ”drittsekk” eller ”hooke”? Handla din favorit genom att klicka på produkterna.

Skam 3

När kommer man kunna se säsong 4 i Sverige?

Det här har SVT Play, som sänt de tidigare säsongerna av Skam, inte svarat på. Det vi vet är att SVT har sänt tidigare säsonger efter Norge, så avsnittet har alltså gått att se på NKR innan SVT. Nyligen blev det dock känt att NRK har blockat Skam-tittande från utlandet av upphovsrättsskäl, serien blev helt enkelt för populär och musiken i den för spridd. Men oroa dig inte! Veckorevyn.com har gjort en grym guide på hur du på ett enkelt sätt får tillgång till Skam på NRK trots att du bor i Sverige!

Vem kommer vara huvudkaraktären i säsong 4?

Spekulationerna kring detta har gått heta. Det har pratas mycket om Sana och Vilde, men när Vilde i mitten av januari la upp en bild på sitt öga och skrev ”Jag är huvudperson i säsong 4” kände många att det hela var avgjort: klart Vilde är huvudpersonen i säsong 4. Men efter att bilden las upp har Vilde sagt att det hela var ett skämt och från produktionens sida har man inte uttalat sig alls.

skam nr 2

Norska dagbladet publicerade nyligen ett kort klipp där man ser en av scenerna från Skam säsong 4. I klippet får Vilde en gäng ballonger av Jonas, kan det betyda att hon är huvudrollen?

Klicka på produkterna för att köpa din Skam-tröja direkt på veckorevyn.com. Utcheckning sker genom Klarna.

Skam 4

Vilka kommer att vara med Skam i säsong 4?

Vi kan i nuläget räkna med att alla karaktärer utom Penetrator-Chris (som ska göra lumpen) och William (som spelar in en annan serie) är med i säsong 4. Vi håller alla tummar och tår för det!

 

Saknar du Skam? Kolla in den här megatrailern för lite nostalgi!

skam ett