in

Han applicerar 100 lager vax på benet – och det ser HELT sjukt ut (AJ)

100 layer challange

Sommarens stora videotrend har varit 100 layer challenges, det vill säga utmaningar där personer applicerar 100 lager av någonting på sin kropp. Nu har den absolut smärtsammaste blivit viral – och det är inte svårt att förstå varför. Mer

Vi har sett folk applicera 100 lager nagellack, läppstift, foundation och spraytan. Youtube-stjärnan Jenna Marbles gjorde till och med samtliga dessa i en enda video – och på en och samma gång. Det må ha varit jobbigt, men inte direkt smärtsamt.

Smärtsamt var däremot det som Youtubern ”ItsYeBoi” utsatte sig själv för. Med hjälp av sin VÄLDIGT tålmodiga syster täcks hans ena men av 100 lager vax.

Varför någon gör så mot sig själv är sjukt oklart, men det faktum att hela världen just nu tittar på hans video kanske är anledning nog.

Vaxet bilar extremt tjock hinna

Redan vid första lagret vax klagar ItsYeBoi på att det gör ont – detta alltså innan han ens dragit bort vaxet. Han fortsätter sedan under videons gång klaga på att appliceringen gör ont, vilket ju är ganska förståeligt.

När det sista lagret är applicerat är det dags att med hjälp av tygremsor dra bort vaxet, vilket visar sig vara ganska svårt. Vaxet har runnit runt på hela benet, även foten, och det är extremt tjockt.

Som tur är verkar systern inte ha något emot att plåga sin bror lite. Hon sätter igång och sätter fast och drar bort tygremsorna. Samtidigt ser brorsan ut som att han ska svimma av smärta.

Det är faktiskt till och med ganska smärtsamt att titta på. Många av oss vet ju hur ont en vanlig vaxning kan göra, men HUNDRA lager?

AJ AJ AJ.

Snälla, kära läsare – testa INTE det här hemma.

Men se gärna videon: du kommer skratta och få panik på samma gång.