in

Hakuna matata! Det kommer en ny version av Lejonkungen

lejonkungen

Dagens bästa nyhet – Disney har avslöjat att det ska göras en remake på Lejonkungen och vi kunde inte ha varit lyckligare! Mer

Lejonkungen är Disney’s tveklöst största hit hittills. När den först släpptes 1994 drog den in 1 miljard dollar (cirka 9 miljarder kronor), vilket var en summa ingen hade sett maken till innan, och den gick ju sedan vidare till att bli en mycket populär Broadway-musikal (se den nästa gång du är i New York, om du inte redan gjort det!).

Och nu ska Disney göra en remake! Yay! Det kommer kanske inte som en överraskning eftersom filmer som Djungelboken och Skönheten och odjuret båda fått remakes nyligen. Djungelboken har dragit in enorma summor – igen! – och Skönheten och odjuret är nog en av de mest efterlängtade filmerna 2017. 

Igår släpptes nyheten och då bekräftades det också att Jon Favreau, mannen bakom Djungelboken, kommer att vara producent och regissör.

Premiären är ännu inte satt, men det vi vet är att den nya versionen av Lejonkungen kommer att innehålla originallåtar, på samma sätt som Skönheten och odjuret.

Okej. Eh. Vi längtar ihjäl oss.