in

Goda nyheter för läpparna – Ben & Jerry’s lanserar läppbalsam

läppbalsam ben and jerrys

Man kan aldrig få för mycket glass, eller hur? Mer

Är du en människa? Bra, då är du nog också ett stort fan av Ben & Jerry’s megapopulära glassar. Skulle du kunna tänka dig att äta ett paket av deras glassar varje dag? Vi med.

Om du är en av dem som tycker att det blir lite dyrt i längden finns det dock en lösning, den är inte lika bra som glassen – men nästan. Ben & Jerry’s har nämligen precis lanserat läppbalsam – och de är baserade på några av företagets godaste glassmaker.

Förutom att läppbalsamen luktar som respektive glass gör så smakar de också sött, eftersom de är sötade med stevia. Hur najs?

Den amerikanska sajten Popsugar rapporterar dock att smaken på läppbalsamen inte motsvarar den smak som glassen har. Men vad gör väl det – är man sugen på själva glassmaken kan man ju köpa glassen! Än så länge finns läppbalsamen i dessa smaker: Chocolate fudge brownie, Chocolate chip coockie, Strawberry and kiwi swirl och Mint chocolate coockie. De kostar cirka 30 kronor.

Än så länge går läppbalsamen bara att köpa via telefon (ehhh…80-talet ringde) men vi hoppas att de snart landar i butik!

ben-and-jerrys-lappalsam