in

Gayparet återskapade sitt pride-foto 24 år senare – och det är det BÄSTA som hänt

pride dragare

Kärlek vinner alltid. Punkt. Mer

Nick Cardello, 54, och Kurt English, 52, möttes 1992 och har varit tillsammans i 25 år. De bor i Florida och är nu gifta. Deras 25-års jubileum var såklart viktigt av flera orsaker, och paret valde att fira dagen med att gå Equality March i Washington förra veckan.

Cardello berättade för Buzzfeed att dagarna innan marschen började han dela foton på paret där de visade mer tillgivenhet till varandra. Ett av fotona visade dem när Cardello pussade English på marschen i Washington 1993. Fotot betydde lite extra mycket för Cardello då det ”typ var andra gången vi kom ut”, säger han.

– De flesta av fotona har varit ganska allmänna, många människor blir ganska känsliga när de ser bilder på män som kysser varandra, så jag har alltid dragit mig för att posta dem på sociala medier, förklarar Cardello.

Men det här året bestämde han sig för att det var viktigt för folk att se bilden.

– Det är de vi är.

Förra veckan på Equality March återskapade de fotot på exakt samma ställe. Cardello delade bilden på sina sociala medier efteråt, men han hade ingen aning om hur bilden skulle påverka andra människor, eller hur mycket den skulle spridas.

puss1

Cardello berättar att han och English började få meddelanden och samtal från sina vänner som berättade att deras foton hade blivit virala på nästan alla sociala medie-plattformar.

En tweet med texten ”it’s just a phase” har retweetats över 160 000 gånger.

[adSpace placement=”auto”]

Cardello och English var först chockade och road av att deras vardag blev firad på det sättet.

– Men sen började vi läsa kommentarerna och förstå vad det betydde för folk… Det var verkligen rörande, säger Cardello och fortsätter:

– Vad som är intressant att se är kommentarerna från unga. De ser inte många foton på gaypar som blir gamla tillsammans. De taggade sin parter och skrev ”detta kan vara vi”. Det var väldigt gulligt.

Han berättade också att de flesta av hans vänner som är gay har varit i förhållande lika länge som han och English varit.

– Så det är inget speciellt, men för vissa människor som fortfarande lär sig att älska är det uppmuntrande.

För Cardello är det också viktigt att visa bilderna så att unga inte känner att de är ensamma i att känna som de gör.

– Genom att vara mer publik blir det inte en lika stor grej. Min oro ligger hos självmordssiffrorna för HBTQ-personer. Om de inte kan relatera till människor känner de sig isolerade. Det är viktigt att de här bilderna finns där.

[adSpace placement=”auto”]

Just nu får du ett komplett kit med mineralsmink när du börjar prenumererar på VeckoRevyn. Kolla in hur du får den bästa glowiga looken med produkterna här:

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

ecommerce_700x350_Mineralsmink

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss