in

Första scenen från Skam säsong 4 är här (OMG!)

skam dragare

Släpp ALLT du gör! Äntligen får vi se en sneak peak från fjärde säsongen av Skam! Mer

Den enda vi vet om Skam säsong fyra är egentligen bara att det kommer vara premiär ”någon gång i vår”, vilket kan betyda allt från nästa vecka till typ slutet av april typ. Men inspelningarna är i alla fall i full gång, och nu har norska dagbladet.no fångat när en scen spelas in!

Här är de nya Skam-tröjorna med våra norska favoritord (serr, du måste ha en!)

I scenen får vi se när Skam-brudarna Vilde, Noora, Sana, Eva och Chris står och pratar, och sedan kommer ett killgäng med Jonas i spetsen för att lämna över en massa ballonger till Vilde. Och ballongerna kanske inte säger så mycket, men eftersom Ulrikke Falch som spelar Vilde tidigare hintat om att det är hon som kommer vara huvudperson i säsong fyra verkar det ju nu inte omöjligt. Oddsen har pekat på Sana men vi är happy vilket som!

Det verkar också som om att Sana kanske har bytt stil. Tidigare har vi bara fått se henne i svarta kläder (förutom när Vilde spydde på henne i säsong ett och hon fick byta om) vilket verkligen passar hennes mystiska personlighet. Men i klippet kan vi se att hon i alla fall har vita byxor och vita skor på sig. Om vi ska dra paralleller mellan personlighet och kläder här kanske det betyder att vi får lära känna Sana bättre i denna säsong och att hon därför inte är lika mystisk längre? Då kanske det är Sana som är huvudperson ändå?! Eller så är både Sana OCH Vilde huvudpersoner. Alltså drömmen!

QUIZ: Vilket Skam-ord passar dig bäst?

Skam verkar också ha fått tillskott från nya killar. Som sagt tror vi att det kanske kan vara Jonas som ger Vilde ballongerna, men då måste han ha klippt sig. Vi kan dock inte se varken Magnus, Mahdi eller Isak. Eftersom vi har förlorat både William och Penetrator-Chris hoppas vi verkligen att de andra fyra killarna fortfarande är med.

Vi skulle nog kunna spekulera vidare hela dagen (vilket vi troligen kommer göra också), men nu bara hoppas vi att det inte dröjer länge tills Skam säsong 4 har premiär! Vill du gräva ned dig ännu mer har vi sammanställt ALLT vi vet om Skam säsong 4 HÄR.

Psst.. Stilla ditt Skam-begär med en Skam-tröja! Vad sägs om ”dittsekk” eller ”hooke”? Handla din favorit genom att klicka på produkterna.

SKAM en av varje