in

Forskning visar: vad du har på dig spelar ingen roll när någon blir attraherad av dig

klader dragare

Om du hoppas att få hooka med någon har du en speciell outfit du alltid tar fram, eller hur? Nu vet vi att det inte spelar någon roll vad du har på dig för att någon ska bli sexuellt attraherad av dig. Mer

Oavsett om du ska på fest, parkhäng eller någon annan social tillställning och hoppas på att få hooka med något så har du en säker outfit klar (ljug inte nu). Det är en outfit som du trivs i och som får dig att känna dig extra snygg och självsäker i. Vet du vilken outfit jag pratar om? Of course you do.

Och om kläderna tyvärr inte hjälper dig att hooka så är det naturligtvis inte dem det är fel på. Det var inte din kväll, det fanns ingen snygging du spanat in extra, alla var konstiga, osv osv. Alla ursäkter förutom kläderna.

Nu visar en ny studie från University of Kent’s School of Psychology att den speciella outfiten är bullshit.

Studien menar att idén om vad du har på dig i princip inte gör någon skillnad alls om någon är sexuellt attraherad av dig eller inte.

En persons pupiller vidgas när de tittar på någon de är sexuellt attraherade av. Och genom att veta detta använde forskarna en avanceras ögon-spårnings teknik för att se hur folks pupiller reagerade när de fick se olika bilder på män och kvinnor.

De kom fram till att deras pupiller vidgades lika mycket när de såg någon som de var sexuellt attraherad av, oavsett hur ”sexig” deras outfit på fotot var.

Så varför har man en speciell outfit för att få hooka? Elite Dailys teori är att man känner sig så självsäker i sin outfit, och att det är det som får andra människor att bli attraherad av en, och vi är nog beredda att hålla med där. Självförtroende är ju sexigt.

Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

pren

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss