in

Företaget bakom Marabou ska anställa en chokladsmakare och OMG vi tror vi har kommit till himlen

choklad dragare

Om ditt drömjobb är att vara en professionell chokladsmakare har alla dina önskningar precis gått i uppfyllelse. Mer

Delfinskötare, artist och professionell kattklappare (fråga mig inte) var tre drömjobb som stod på min lista när jag var ung. Men en grej som också dök upp som drömjobb hos mig och många andra var chokladsmakare. Det var ju typ ett omöjligt jobb för man visste inte ens om det fanns, men tänk att få smaka på choklad hela dagarna – så drömmigt!

Och nu finns chansen! Företaget Mondolez som ligger bakom bland annat Oreos, Milka och inte minst Marabou, ska nu anställa en person till sitt team och hen ska jobba som professionell chokladsmakare. Man ska hjälper företaget att få fram den perfekta smaken på nya produkter så att de sedan kan lanseras över hela världen.

Ingen tidigare erfarenhet av provsmakare krävs, så det är bara att söka! Man kanske inte ska säga upp sig helt från sitt andra jobb dock, då det är en deltidsanställning och man bara jobbar tisdag-torsdag i några timmar på eftermiddagen, men man kan ju inte få allt, eller hur?

En annan grej är att jobbet är i Reading i England (okej, du kanske behöver säga upp dig från ditt nuvarande jobb ändå), så du kanske får se fram emot lite fler regniga dagar. Men vad gör det när man får vara chokladsmakare?

HÄR kan du söka jobbet.

Om du är sugen på bara en resa till England med en massa godsaker kan du åka med på en bakresa till London. Klicka på bilden för att läsa mer!

london

Följ oss på Instagram och Snapchat för pepp, inspiration, tävlingar, backstage-häng och hacks!

Klicka på Instagram-ikonen för att följa oss där, och scanna av spöket eller skärmdumpa det för att följa oss på Snapchat!

instagram-snap-folj-oss